(FBIOyF) Departamento de Química Física - Artículo de Revista
URI permanente para esta colección
Examinar
Examinando (FBIOyF) Departamento de Química Física - Artículo de Revista por Fecha de publicación
Mostrando 1 - 20 de 50
Resultados por página
Opciones de ordenación
Ítem Acceso Abierto Application of a digital image procedure to evaluate microstructure of caseinate and soy protein acid gels(Elsevier, 2013-01-21) Ingrassia, Romina; Costa, Juan Pablo; Hidalgo, María Eugenia; Mancilla Canales, Manuel Arturo; Castellini, Horacio V.; Riquelme, Bibiana Doris; Risso, Patricia Hilda; Brandelli, AdrianoÍtem Acceso Abierto Biological and physicochemical properties of bovine sodium caseinate hydrolysates obtained by a bacterial protease preparation(Elsevier, 2014-07-31) Hidalgo, María Eugenia; Folmer Côrrea, Ana Paula; Mancilla Canales, Manuel Arturo; Daroit, Daniel; Brandelli, Adriano; Risso, Patricia HildaÍtem Acceso Abierto Acid-induced Aggregation and Gelation of Sodium Caseinate-Guar Gum Mixtures(Springer, 2014-12-13) Hidalgo, María Eugenia; Fontana, Manuel; Armendariz, Mirta; Riquelme, Bibiana Doris; Wagner, Jorge Ricardo; Risso, Patricia HildaÍtem Acceso Abierto Desarrollo de quesos frescos funcionales y saludables a partir de leche bovina(Publitec SA, 2015-02) Pavón, Yanina; Galante, Micaela; Boeris, Valeria; Risso, Patricia Hilda; Lazzaroni, Sandra; Rozycki, Sergio; Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Tecnología de Alimentos (ITA). Área de Evaluación Sensorial.; Meinardi, Carlos. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Lactología Industrial (INLAIN-CONICET); Heladerías Veneto S.A.; Simes S.A.; Santa Fe Ingeniería S.A.; Diagramma S.A.; Lácteos Rocío del Campo S.C.; Biofe S.A.; Milkaut S.A.; Ferromet S.R.L.Ítem Acceso Abierto Caseínas em leite de ovelha(Setembro Editora, 2015-09) Nespolo, Cássia Regina; Risso, Patricia HildaÍtem Acceso Abierto Milk protein suspensions enriched with three essential minerals: Physicochemical characterization and aggregation induced by a novel enzymatic pool(Elsevier, 2015-12-27) Lombardi, Julia; Spelzini, Darío; Folmer Côrrea, Ana Paula; Brandelli, Adriano; Risso, Patricia Hilda; Boeris, ValeriaÍtem Acceso Abierto Effect of Xanthan Gum on the Rheological Behavior and Microstructure of Sodium Caseinate Acid Gels(MDPI, 2016-09-10) Hidalgo, María Eugenia; Armendariz, Mirta; Wagner, Jorge Ricardo; Risso, Patricia HildaÍtem Acceso Abierto Effect of cholesterol-reduced and zinc fortification treatments on physicochemical, functional, textural, microstructural and sensory properties of soft cheese(Elsevier, 2017-01-18) Galante, Micaela; Pavón, Yanina; Lazzaroni, Sandra; Soazo, Marina del Valle; Costa, Silvia; Boeris, Valeria; Risso, Patricia Hilda; Rozycki, SergioÍtem Acceso Abierto Physicochemical study of mixed systems composed by bovine caseinate and the galactomannan from Gleditsia amorphoides(Elsevier, 2017-10-01) López, Débora Natalia; Galante, Micaela; Álvarez, Estela M.; Risso, Patricia Hilda; Boeris, ValeriaÍtem Acceso Abierto Study of non-linear viscoelastic behavior of the human red blood cell(arXiv.org, 2018) Castellini, Horacio V.; Riquelme, Bibiana DorisÍtem Acceso Abierto Microstructural and textural properties of rennet-induced milk protein gel: Effect of guar gum(Taylor & Francis, 2018-01-08) Galante, Micaela; Boeris, Valeria; Álvarez, Estela M.; Risso, Patricia HildaÍtem Acceso Abierto A combined experimental and molecular simulation study of factors influencing interaction of quinoa proteins–carrageenan(Elsevier, 2018-02-01) Montellano Duran, Natalia; Spelzini, Darío; Wayllace, Natanel; Boeris, Valeria; Baroso da Silva, Fernando; Zepeda Rivera, Martha. Harvard University; United States: for English correction in the manuscript.; Rice University; United States: for the computing hours; University College Dublin; Ireland.Ítem Acceso Abierto Structural characterization of protein isolates obtained from chia (Salvia hispanica L.) seeds(Elsevier, 2018-04-01) López, Débora Natalia; Ingrassia, Romina; Busti, Pablo Andrés; Bonino, Julia; Delgado, Juan Francisco; Wagner, Jorge Ricardo; Boeris, Valeria; Spelzini, DaríoÍtem Acceso Abierto Amaranth, quinoa and chia protein isolates: physicochemical and structural properties(Elsevier, 2018-04-01) López, Débora Natalia; Galante, Micaela; Robson, María; Boeris, Valeria; Spelzini, Darío; Universidad Nacional de Rosario. Facultad de Ciencias Bioquímicas y Farmacéuticas. Área de Inglés: for the language correction of the manuscript.Ítem Acceso Abierto The effect of carrageenan on the acid-induced aggregation and gelation conditions of quinoa proteins(Elsevier, 2018-05-05) Montellano Duran, Natalia; Galante, Micaela; Spelzini, Darío; Boeris, ValeriaÍtem Acceso Abierto Effects of extraction pH of chia protein isolates on functional properties(Elsevier, 2018-11-01) López, Débora Natalia; Ingrassia, Romina; Busti, Pablo Andrés; Wagner, Jorge Ricardo; Boeris, Valeria; Spelzini, DaríoÍtem Acceso Abierto Alterations of the erythrocyte membrane by in vitro action of Trichinella spiralis muscle larvae(Cambridge University Press, 2018-11-29) Ponce de León, Patricia; Bellini, Mariana; Castellini, Horacio V.; Riquelme, Bibiana DorisÍtem Acceso Abierto Adsorption of chia proteins at interfaces: Kinetics of foam and emulsion formation and destabilization(Elsevier, 2019) López, Débora Natalia; Boeris, Valeria; Spelzini, Darío; Bonifacino, Carla; Panizzolo, Luis A.; Abirached, CeciliaÍtem Acceso Abierto An experimental approach to study the red blood cell dynamics in a capillary tube by biospeckle laser(Elsevier, 2019) Toderi, Martín A.; Riquelme, Bibiana Doris; Galizzi, Gustavo E.; D'Arrigo, Mabel. Colaboración en preparación de muestras biológicas; Alet, Analía I. Colaboración en preparación de muestras biológicasÍtem Acceso Abierto Insights into Second-Sphere effects on redox potentials, spectroscopic properties, and superoxide dismutase activity of manganese complexes with Schiff-Base Ligands(ACS, 2019-01-02) Palopoli, Claudia; Ferreyra, Joaquín; Conte-Daban, Amandine; Foi, Ana; Doctorovich, Fabio; Anxolabehére-Mallart, Elodie; Hureau, Christelle; Signorella, Sandra R.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »